Wat kun jij doen 2017-06-07T10:18:21+00:00

Together we stand

Steun van het bedrijfsleven/particulieren is voor Stichting BTS enorm belangrijk. Met behulp van onze partners kunnen wij nieuwe beweegtrajecten opstarten in de gehandicapten-zorg.

De vraag naar een structurele inzet van ons programma vanuit scholen, leerkrachten en woonbegeleiders maakt dat Stichting BTS naarstig op zoek is naar samenwerkende partners. Uw bijdrage hierin, hoe klein dan ook, kan dit mogelijk maken.

Uw donatie zal worden gebruikt voor het aanschaffen van materialen, de inzet van de trainers, het oplijnen en uitzetten van de lessen en de vervoersbewegingen naar de locaties toe.

Neem voor de mogelijkheden voor jouw en een oriënterende kennismaking contact op met Neal van de Kamer, secretaris, via [email protected]

DOE EEN DONATIE